Η εταιρία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα χοντρικής wholesale-alindakanaki.com είναι ένα κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την Ελλάδα. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση προϊόντων κατευθείαν από τους κατασκευαστές χωρίς ενδιάμεσους, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος wholesale-alindakanaki.com διακρίνονται πέρα από τις δελεαστικές τιμές και για την εξαιρετική ποιότητα τους.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα wholesale-alindakanaki.com προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για γυναίκα, άντρα και παιδί όπως: παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια, κοσμήματα, φω μπιζού, φορέματα βραδινά και κάζουαλ , εσώρουχα και μαγιό, καπέλα, πανωφόρια, νυφικά, κλπ. και η γκάμα των προϊόντων της θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα είδη.

Είμαστε μια εταιρία χονδρικού εμπορίου που ενδιαφέρεται να έχει μια δημιουργική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, προς αμοιβαία ωφέλεια και των δύο μερών

   

Πληρωμές

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal ή άμεση χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Αποστολές

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας αποστέλλονται σε συσκευασία, με ΕΛΤΑ ή Courier σε όλες τις περιοχές της ηπειροτικής Ελλάδας και τα νησιά.

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν κριθεί ελλατωματικό κατά την παραλαβή του, όπου αντικαθιστάται άμεσα.