Πληρωμές

Όλες οι αγορές πληρώνονται προκαταβολικά

Τοποθετώντας μια παραγγελία μέσω της φόρμας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα wholesale-alindakanaki.com, μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

Με κατάθεση συνολικού ποσού παραγγελίας και εξόδων αποστολής μέσω Τραπεζικού λογαριασμού, κατόπιν επικοινωνίας μέσω του e-mail: alindakanaki@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6955504209 για τον καθορισμό της Τράπεζας και του Αριθμού Λογαριασμού.

PayPal Ένας ασφαλής διεθνής τρόπος πληρωμής, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, με πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας που εγγυώνται ταχύτητα μεταφοράς κεφαλαίων, ασφάλεια και διαφάνεια.

Viva Payments Πληρωμή με άτοκες δόσεις*,με χρήση όλων των πιστωτικών καρτών, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες κάρτες VISA, MasterCard, AMEX, Maestro, Diners και Discover.

Για πελάτες εξωτερικού

Τελωνεία – Φόροι

Εάν τα εμπορεύματα κρατηθούν από  τελωνειακές αρχές μετά την αποστολή ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την εκκαθάριση των εμπορευμάτων που κρατούνται. Είναι ευθύνη του αγοραστή για οποιεσδήποτε χρεώσεις Δασμούς που ενδέχεται να βαρύνουν τα εμπορεύματα κατά την παράδοση. Ο εισαγωγικός δασμός χρέωσης  εξαρτάται από την πολιτική κάθε χώρας.  Σε περίπτωση παρακράτησης δέματος από τελωνιακή αρχή της χώρας παραλαβής το wholesale-alindakanaki.com δεν ευθύνεται. Κάθε δασμός χρεώνεται όταν η παραγγελία φτάσει στη χώρα και πρέπει να καταβάλλεται από τον παραλήπτη της παραγγελίας. Επειδή οι πολιτικές και τελωνειακές επιβαρύνσεις διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνειακό γραφείο για περισσότερες πληροφορίες. Όταν υπάρχουν τελωνειακές επιβαρύνσεις μπορεί να επηρεάσουν το χρόνο παράδοσης του δέματός σας.

   

Πληρωμές

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal ή άμεση χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Αποστολές

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας αποστέλλονται σε συσκευασία, με ΕΛΤΑ ή Courier σε όλες τις περιοχές της ηπειροτικής Ελλάδας και τα νησιά.

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν κριθεί ελλατωματικό κατά την παραλαβή του, όπου αντικαθιστάται άμεσα.